Бодови остали у Лазаревцу

Супер Б рукометна лига Србије Север, Центар

99
Фото: screenshot

ЛАЗАРЕВАЦ – У тринаестом првенственом колу гостовали су „Лавови БП“ у Лазаревцу домаћој „Колубари“. Након боље игре, посебно у другом полувремену Лазаревчани су остварили победу резултатом 33:25 (14:12).


Добар отпор фаворизованом домаћину, пружили су Бачкопаланчани само у првих тридесет минута утакмице. У овом периоду, успели су гостујући рукометаши да три пута стигну до изједначења резултата. Међутим, у другом делу меча, домаћи рукометши су увећавали своју предност остварену на крају првог полувремена, и на крају остварили доста убедљиву победу. Ни овога пута у бачкопаланачкој екипи није било Алексе Ђурковића, што је Лазаревчанима, само олакшало пут до победе. Најефикаснији играч у гостујућој екипи на утакмици био је Миљковић, који је садам пута погодио мрежу Лазаревчана.

Након одиграних тринаест првенствсених кола, „Лавови БП“ су десети на табели са шест освојених бодова. Утакмицу четрнаестог првенственог кола Бачкопаланчани су одиграли протекле среде, као домаћини са „Херцеговцем“. У петнаестој рунди „Лавови БП“ ће ове недеље гостовати у Инђији, домаћој истоименој екипи.

За „Лавове БП“ су против „Колубаре“ играли, Аћимов 2, Балаћ, Ђурица, Марковић 3, Обркнежевић, М.Урошев 1, Петковић, И. Солдо 4, Родић 2, Перлета 1, Будић 2, Чупковић 1, Пуђа 1, Радош 1, Миљковић 7 (2).

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here