Вукановић свим срцем за рукометаше Херцеговца

Eкипа Херцеговца појачала је и играчки кадар пред наставак првенства и то доласком Тихомира Додера

1547

ГАЈДОБРА: Спортиста великог срца из Гајдобре, фудбалер Алекса Вукановић, донирао је РК Херцеговац нове тренерке, уочи наставка првенства.


Овај врхунски спортиста користи сваки слободан моменат да обиђе своје село, али и да помогне. Иако је фудбалер, врло радо помаже све спортове у Гајдобри. Рукометаши Херцеговца су презадовољни опремом и већ против екипе Аде имаће прилику да обуку тренерке.

Иначе, екипа Херцеговца појачала је и играчки кадар пред наставак првенства и то доласком Тихомира Додера, који је прве рукометне кораке направио у родној Гајдобри. Одласком у Југовић из Каћа почиње његова изванредна каријера. Сјајне партије, те освајање Челенџ купа препоручили су га за одлазак у Тунис. Одатле одлази у једну од најјачих лига на свету, у Шпанију, затим Македонија (Вардар и Металург) и Израел. После тога се враћа у Кангас у Шпанију.

Прошле године се прво вратио у Југовић (Супер А лига) за који га и вежу највећи успеси. Коначно ове године је на обострано задовољство дошао да помогне свом Херцеговцу да направи историјски успех – пласман у Супер Б лигу!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here