Гласајте и учествујте у избору најлепшег дворишта, балкона и школског дворишта за 2022. годину

Учествујте и дајте свој глас. Ви одлучујете ко ће ове године понети епитет најлепшег дворишта, балкона и школског дворишта у општини Бачка Паланка по избору публике.

8666

Општина Бачка Паланка је и ове, 2022. године, расписала, осми по реду, Конкурс за уређенију општину, тачније, за најлепше двориште, балкон и школско двориште. Конкурс је трајао од 09.05. до 17.06.2022. године и на конкурс се и ове године пријавило велики број кандидата.


ГЛАС ПУБЛИКЕ

Фонд за заштиту животне средине је омогућио грађанима да овим путем гласају и учествују у избору најлепшег балкона, најлепшег дворишта и најлепшег школског дворишта у општини Бачка Паланка. Гласање за ове три категорије на порталу БАП ВЕСТИ трајаће до понедељка 27.06.2022. године до 24 часа. Тада ће се гласање зауставити и прогласити ко је освојио ГЛАС ПУБЛИКЕ у све три категорије. Ове године ће осим победника по избору Комисије бити награђени и победници ГЛАСА ПУБЛИКЕ (за најлепше двориште и најлепши балкон) и то снимањем видео емисије (о дворишту односно балкону) која ће се емитовати на БАП ВЕСТИМА.

Предлози за најлепше двориште

Правила гласања: Свако може да гласа само једном а има право да свој глас додели за најлепша три дворишта по свом избору. Прво погледајте предлоге, а након тога у одељку за гласање (испод) доделите своје гласове.

[socialpoll id=“2849614″]

Предлози за најлепши балкон

Правила гласања: Свако може да гласа само једном а има право да свој глас додели за најлепша два балкона по свом избору. Прво погледајте предлоге, а након тога у одељку за гласање (испод) доделите своје гласове.

[socialpoll id=“2849619″]

Предлози за најлепше школско двориште

Правила гласања: Свако може да гласа само једном а има право да свој глас додели за најлепша два школска дворишта по свом избору. Прво погледајте предлоге, а након тога у одељку за гласање (испод) доделите своје гласове.

[socialpoll id=“2849621″]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here