KONTRA – Oglasio se i UO OFK Bačke: Neviđeno u Bačkoj Palanci

BAČKA PALANKA: Povodom bure posle utakmice šestog kola, između OFK Bačke i Mladosti, UO superligaša iz Bačke Palanke oglasio se juče saopštenjem. Ističući da su „fudbaleri utakmicu sa Mladošću odigrali najbolje u dosadašnjem delu sezone”, sa stadiona „Slavko Maletin Vava” poručuju:
„Kao rezultat takve igre stigla je i zaslužena pobeda od 1:0. Oko suđenja na ovoj utakmici ne želimo da ulazimo u raspravu, ostavljamo to nadležnim organima FSS i Sudijskoj komisiji. Nadležni treba da donesu odluku da li je uopšte bilo spornih momenata, ili ne. OFK Bačka će kao što je bila ranije, i ubuduće uvek biti dobar domaćin svim gostima.”

Iz Bačke Palanke, međutim, lopticu prebacuju na drugu stranu:

„Činjenica je da na stadionu „Slavko Maletin Vava” do sada nije viđeno, da posle jedne sudijske odluke, bez obzira da li je ispravna ili ne, trener gostiju povuče ekipu sa terena. Usledilo je zatim ubeđivanje od nekoliko minuta, nakon čega su se fudbaleri Mladosti vratili u teren, što je potpuno dekoncentrisalo sve igrače naše ekipe, a naročito izvođača kaznenog udarca koji je promašio gol. Na našu sreću, deset minuta pre kraja, postigli smo izvanredan pogodak i sasvim zasluženo osvojili prva tri boda u ovoj sezoni”.

Pogledaj: FK Mladost: Ogorčeni smo na suđenje u Bačkoj Palanci

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here