Vulin: Ergelu Karađorđevo Vojska obnavlja svojim novcem, znanjem i ljudima

911

KARAĐORĐEVO: Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin i ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubarak Al Daheri obišli su juče Ergelu „Karađorđevo“ Vojne ustanove Morović i radove na adaptaciji objekata.


Vulin je zahvalio je UAE koji su donacijom pomogli da se obnovi vojno konjarstvo, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

[wonderplugin_slider id=26]

 

Vojska Srbije neće napustiti nijedan svoj objekat koji zaslužuje da se obnovi. Vojska Srbije će nastaviti da ulaže i da obnavlja sve ono što je, mogu da kažem, namernom nebrigom i namernom željom da se vojska umanji i unizi, bilo ostavljeno sa strane, rekao je Vulin.

Sve što Vojska radi i sve što obnavlja, obnavlja sopstvenim sredstvima i sopstvenim snagama. Naša pamet, stručnjaci i ustanove rade sve ono ono što se obnavlja u Vojsci Srbije, istakao je Vulin. Upravnik Ergele „Karađorđevo“ Nebojša Zlatanović rekao je da su posle više od 50 godina počeli radovi na adaptaciji objekata u Ergeli kako bi se poboljšali uslovi života rada, grla i ljudi smeštenih u tom prostoru

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here