Počele prijave za Novogodišnji Đinđuveraj

563

Omladinski centar Bačke Palanke raspisao je konkurs za izlagače na Novogodišnjem Đinđuveraju, sajmu unikatnog ručno rađenog nakita.


Sajam će biti održan 26. decembra 2019. u kafe baru „Pardon“ u Bačkoj Palanci. Prijave su startovale 2. decembra i trajaće do 20. decembra 2019.

„Ono po čemu se ovaj sajam razlikuje od prolećnog, tj. majskog, jeste taj da je ograničen broj izlagača na 10, a shodno prostoru u kom se izlaže. A to je u hladnim predprazničnim danima uvek kafić. Stoga, kao i minulih godina raspisujemo konkurs za kreativce koji se bave isključivo ručnom izradom nakita. Po isteku roka za prijave biće objavljena imena izlagača koji će se predstaviti na sajmu“, rekla je Tamara Jožić, organizator Đinđuveraja.

Kako Tamara još ističe, ono što je sjajno kada je u pitanju manji prostor i broj izlagača je to što može da se napravi šarolikost kada su u pitanju komadi nakita koji se izlažu i to je idealna prilika pred samu proslavu dočeka Nove Godine, ali i drugih prazničnih proslava da sugrađanke upotpune svoje kombinacije i prigodnim nakitom.

Što se tiče konkursa, kao i prethodnih godina, sve što je potrebno jeste da zainteresovani pošalju tri fotografije komada nakita koji bi bili izloženi, kao i osnovne podatke ime i prezime, naziv radionice i kontakt telefon. Sve to poslati u gore naznačenom roku na mejl adresu [email protected]

„Ukoliko neko ima pitanja slobodno može da ih uputi putem mejla, kao i naše fejsbuk i instagram stranice“, dodaje Tamara Jožić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here