Милана добила одговор од лекара, помоћ потребна што пре

Само операција кошта 17.500 евра, а биће и додатних трошкова

Foto: Facebook/Milana Matković

ГАЈДОБРА – Почетком месеца објавили смо апел Милане Матковић из Гајдобре, која је нажалост, поново добила болове у десној нози. Контактирала је лекара из Турске у жељи да закаже контролу, а ових дана стигао је одговор са ценама колико би то све коштало. 


Милани у старту треба око 20.000 евра, а могуће је да ће тај износ бити и већи, у зависности од тока лечења. Она додаје да је контрола заказана за 16. јун.

„Пре неколико дана сам објавила апел за помоћ при прикупљању новчаних средстава за моје даље лечење у Турској, не знајући колико ће коштати сви потребни трошкови. Данас сам напокон добила нове и тачне информације. Др Салих је предложио да сама контрола буде 16. јуна, а дао је и једну од опција за операцију левог колена чија је цена 17.500 евра. То је само цена могуће операције. Још постоје и додатни трошкови авионских карата и смештаја. Написано је у мејлу око 10 дана боравка, али могуће је да ће доћи после контроле и до неких промена или након операције, па да све кошта много више од наведеног износа“, написала је Милана на свом Фејсбук профилу.

Извор: Буди хуман

Јуче је у Бешки одржан хуманитарни концерт на коме се прикупило 76.000 дин и 120 евра, а Милана напомиње да је заиста хитно прикупити довољно новчаних средстава.

„Желела бих овим путем да се захвалим Милани и тетки Ољи које су по трећи пут организовале овај догађај, као и свима који су били и допринели да се ово исто вече одржи. Напоменула бих да је заиста хитно прикупити довољно новчаних средстава, јер моји болови из дана у дан представљају све већи проблем. Брат ме је јуче носио од аута до њихове куће и како ме је спустио да стојим, мислећи да могу и имам равнотежу, ја сам само пала. Пре пар месеци сам имала снагу и могла да ходам и стојим, али сада је то немогуће“, написала је она.

Да подсетимо, у недељу, 28. маја на излетишту Багер одржава се хуманитарна акција – куваће се чаробни пасуљ, а биће организована и вожња фијакером. Такође, грађани Бачке Паланке организују хуманитарни базар за Милану, који ће бити одржан у суботу, 10. јуна од 09:00 часова испред робне куће у Бачкој Паланци.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here