Убио стрица, па тело бацио у шахту

Злочин код Оџака

Фото: Pixabay

Тело Бранка Илића (63) из Српског Милетића, чији је нестанак био пријављен 31. јануара, нађено је у уторак (14.02.). За његово убиство осумњичен је његов братанац С. И. (21), са којим је живео у истом домаћинству.


– Тело је пронађено у шахти на улици, на међи између комшијске у куће у којој су становали жртва и убица. С.И.(21) је убио свог рођеног стрица секиром, а потом његово тело умотао и убацио у шахту – рекао је извор из полиције.

С.И. је живео са стрицем, јер су му родитељи умрли, а и стриц је био сам. Младић је становао на спрату куће, а стриц у приземљу. Нестанак Бранка Илића пријавили су рођаци и комшије, којима се, како кажу у полицији, у „потрази“ прикључио и С.И.

– Пратили смо га због чудног и сумњивог понашања и кретања, а одраније је познат по крађама и конзумирању наркотика. Ухапсили смо га, и признао је убиство – рекао је наш извор.

– Највероватније је да се злочин догодио у свађи и да је убица био пијан или истовремено под дејством алкохола и наркотика – претпостављају у полицији.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here