Апотека Алена – попуст од 5% на све производе сваког уторка и суботе

Ваш партнер у очувању здравља! Посетите нову апотеку у Бачкој Паланци која вам нуди одличне услове куповине и попусте.

У јуну месецу Апотекарска установа Алена, која успешно послује већ две године у Товаришеву, проширила је своју присутност на тржишту отварањем новог објекта на адреси Краља Петра Првог 118 у Бачкој Паланци. (преко пута маркета Lidl)


„Сада смо још ближе вама, пружајући здравствене савете и производе на одличној локацији у Бачкој Паланци.“

Апотека Алена вам нуди ексклузивни попуст од 5% на све производе сваког уторка и суботе. То је њихов начин да вам захвале на подршци и добродошлици у њихову нову апотеку.

У Алени, ваше здравље је приоритет. Пружиће вам свеобухватну подршку и савете о лековима, суплементима, козметици и анатомској обући. Њихова широка палета дечијег програма задовољава потребе трудница и најмлађих чланова породице. Код њих можете пронаћи све за негу беба и деце и то од дуда, флашица, пелена, крема, лекова, па чак и HIPP кашица које можете купити по акцијској цени.

Повољна анатомска обућа

У апотекама Алена нуде вам велики избор анатомских папуча, сандала и кломпи по невероватно повољним ценама.

Квалитет материјала, пажљиво дизајнирани ђонови и анатомски обликовани улошци чине нашу понуду јединственом и неодољивом. Папуче, сандале и клопе из њихове понуде су израђене са фокусом на удобност, подршку стопалу и очување вашег здравља.

Асортиман обухвата различите моделе, боје и величине како би задовољили укус и потребе свих купаца. Без обзира да ли преферирате класичне или модерне стилове, верујемо да ћете пронаћи савршен пар који ће вам пружити максималну удобност и естетски доживљај.

„Верујемо у квалитет и поузданост наших производа, па смо пажљиво одабрали најквалитетније брендове како бисмо вам пружили само најбоље.“

Без обзира да ли вам је потребан лек, витамински додатак или козметички производ, у апотекама Алена можете пронаћи све то по веома повољним ценама. Апотека Алена ће вас одушевити љубазним особљем, амбијентом и широким избором производа.

Означите уторак и суботу у календару и посетите нову апотеку на адреси Краља Петра Првог 118.

Контакт:

  Бачка Паланка

Краља Петра Првог 118

063/1667791

Радно време:

Понедељак – Петак: 08.00 -21:00 час

Субота: 08:00 – 20:00 часова

 

 Товаришево

Маршала Тита 19

061/1994358, 021/270-66-60

Радно време:

Понедељак – Петак: 07:00 – 19:30 часова

Субота: 08:00 – 15:00 часова

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here