Royal teens club – Простор по жељи тинејџера у Бачкој Паланци

Модерно опремљен простор намењен за прославу рођендана деце старије од 8 година са доста забавног садржаја.

Свакако је за родитеље, као и тинејџере важна вест да је у Бачкој Паланци отворена рођендаоница за тинејџере – Royal teens клуб. Смештен у Шарафиковој улици број 48, овај клуб доноси све што тинејџери желе за свој рођендан и провод без досаде.


Овај простор је намењен за прославу рођендана деце старије од 8 година, где са својим другарима могу да се проводе у пространој сали са доста забавног садржаја. У клубу се налази велики сто и 20 столица, као и сто за кетеринг. Храну и пиће можете сами донети, или користити услуге клуба.

Сада, тинејџери у Бачкој Паланци имају прилику да прославе свој посебан дан на једном месту где се могу опустити, забављати и стварати незаборавне успомене. Royal teens клуб нуди неколико сјајних садржаја попут караокa, билијара, стоног фудбала, пикада и Sony Playstation-а 5 – све то у модерно опремљеном простору.

У клубу је на располагању бесплатан интернет, а на караоке уређај, који долази са два бежична микрофона, можете се повезати телефоном bluetooth-а и пуштати музику кoју волите.

Рођендани трају два сата, уз могућност доплате и за три или четири сата.

Јединствена карактеристика овог клуба је што млади овде могу уживати, док ће их особље клуба служити, помоћи око сечења и служења торте, пружајући им слободу и простор за незабораван провод.

Резервишите термин и придружите се узбудљивом искуству које доноси Royal teens klub! Очекујте добар провод, сјајну музику и незаборавну забаву јер је ово место створено да задовољи свачији укус и пружи најбољи рођендански провод у граду.

Цена закупа рођендана за период од два сата износи 6.500 динара до 15 фебруара, а након тога је цена закупа простора за период од два сата 7.500 динара.

Контакт:

Телефон за резервације и информације: 0612906016

Инстаграм: royal_teens_club

Шафарикова 48, Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here