Кућица солидарности у Бачкој Паланци

Лепа иницијатива

Кућица солидарности у Бачкој Паланци постала је оаза доброте и помоћи за суграђане у невољи. Овај пројекат покренула је играоница Royal play која је поставила кућицу испред свог објекта у Шафариковој број 48.


Кућица солидарности представља иницијативу која има за циљ да смањи расипање хране и пружи подршку онима којима је најпотребнија. У њој се оставља свака неискоришћена храна са прослава које се одржавају у играоници, а такође, свако ко жели може донети храну и оставити је у кућици.

Ова иницијатива позива све грађане да се придруже и допринесу заједничком циљу – помагању онима у потреби.
Без обзира да ли је у питању остатак торте, сендвичи или пакетићи хране, свака донација је драгоцена и може значити много за оне који се суочавају са недостатком.

Овај леп гест солидарности наглашава важност заједништва и бриге о суграђанима. Кућица солидарности је симбол наде и подршке, и надамо се да ћемо видети још оваквих иницијатива.

„Позивамо све грађане Бачке Паланке да подрже ову иницијативу, донирају храну и помогну у ширењу свести о потреби смањења расипања хране. Мали кораци, попут остављања хране у кућици солидарности, могу имати велики утицај на животе оних који се боре са оскудицом“, поручују из ове играонице.

Хвала играоници Royal play и свим људима добре воље који су подржали ову племениту идеју. Нека кућица солидарности буде симбол љубави, солидарности и бриге за нашу заједницу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here