Додељена средства за пејзажно уређење парка испред ОШ „Херој Пинки“

Министарство за заштиту животне средине је за предложени пројекат општине Бачка Паланка доделило средства у висини од 594.564 динара

Фото: БАП ВЕСТИ

Министарство за заштиту животне средине је 30. јануара ове године расписало Јавни конкурс за суфинасирање реализације пројеката пошумљавања у циљу заштите и очувања предеоног диверзитета у 2023. години, а за доделу средстава за суфинасирање набавке садница и извођење радова за пошумљавање земљишта аутохтоним врстама дрвећа и жбуња, на земљишту које је у надлежности јединица локалних самоуправа.


Међу 70 пристиглих пројеката на Јавни конкурс је и пројекат општине Бачка Паланка за пејзажно уређење зелене површине – парка испред основне школе „Херој Пинки“ у Бачкој Паланци.

Министарство је за предложени пројекат општине Бачка Паланка доделило средства у висини од 594.564 динара, колико је и затражено пројектом. Потписивању уговора за доделу средстава за суфинансирање пројеката пошумљавања у циљу заштите и очувања предеоног диверзитета у 2023. години, које се одржало у уторак, 28. марта 2023. године, у 13:00 часова, у Министарству заштите животне средине присуствовали су председник општине Бачка Паланка, Бранислав Шушница и помоћник председника задужен за област заштите животне средине, Надежда Ганић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here