DP „Novi Sad – Gas“ produžio rad blagajne u Bačkoj Palanci

Prvobitna odluka ovog preduzeća bila je da blagajna u Bačkoj Palanci prestaje sa radom 01.11.2021.

BAČKA PALANKA: DP Novi Sad – Gas, u skladu sa Odlukom direktora, obaveštava potrošače u Bačkoj Palanci, da blagajna Privrednog društva Novi Sad – Gas doo, zaključno sa 01.01.2022. godine, prestaje sa radom.


Blagajna se nalazi na adresi Kralja Petra br. 13 u Bačkoj Palancii, a nakon zatvaranja, sva plaćanja obaveza, potrošači ubuduće mogu izvršiti na šalterima poslovnih banaka, pošte, menjačnicama koje vrše poslove platnog prometa i putem e-banking.

Iz razloga ekonomičnosti i efikasnosti u poslovanju, sa ciljem pružanja usluga od važnosti za potrošače i obavljanja delatnosti od javnog značaja i interesa, ceneći i činjenicu da značajno mali broj potrošača vrši uplate preko blagajni Društva, da je ustupanjem Toplane u Bačkoj Palanci došlo do znatnog smanjenja u obima poslovanja na teritoriji te opštine, a polazeći od analize iskazanih potreba korisnika za uspostavljanjem efikasnije komunikacije ali i od ograničenja zapošljavanja u javnom sektoru, doneta je ovakva odluka.

Prvobitna odluka ovog preduzeća bila je da blagajna u Bačkoj Palanci prestaje sa radom 01.11.2021., međutim, rad je produžen do kraja godine.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here