Odluka o izmeni i dopuni Plana detaljne regulacije za „Merkur“ na javnoj raspravi

Novi plan za ovaj deo grada uskoro će biti predstavljen na javnoj prezentaciji

1199

BAČKA PALANKA: Opština Bačka Palanka sprovodi javnu raspravu o nacrtu Odluke o izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije blokova 12 i 51 u Bačkoj Palanci – „Merkur“, navodi se na zvaničnom sajtu opštine Bačka Palanka.


Javna rasprava će se održati u periodu od 25. marta do 14. aprila. Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici nadležnih državnih organa, organa autonomne pokrajine, organa jedinice lokalne samouprave, eminentni stručnjaci u ovoj oblasti, kao i druge zainteresovane strane – fizička i pravna lica.

Predlozi i sugestije se dostavljaju Odeljenju za urbanizam i građevinarstvo na e-mail [email protected] i poštom na adresu: Odeljenje za urbanizam i građevinarstvo Opštinske uprave Opštine Bačka Palanka, Kralja Petra I 16 u Bačkoj Palanci.

Nacrt izmena i dopuna Odluke biće predstavljen na javnoj prezentaciji koja će se održati 2. aprila u 14:00 časova u velikoj sali opštine Bačka Palanka.

Kako se navodi u Odluci, razlog zbog kog se pristupa izradi izmena i dopuna plana za „Merkur“ je promena namene prostora namenjenog radu u prostor namenjen višeporodičnom stanovanju.

[rev_slider alias=“petrusha“][/rev_slider]

 


Pogledaj: Nekadašnji modni gigant „Merkur“ biće srušen, šta donosi novi plan za ovaj deo grada? (VIDEO)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here