ОК Панонија на новогодишњем турниру у Новом Саду

Бачкопаланачки клуб учествовао је са три екипе

Извор: ОК Панонија

Претпоследњег викенда децембра (23. и 24.12.) ОК Панонија је учествовала на Новогодишњем фестивалу одбојке у Новом Саду.


Бачкопаланачки клуб учествовао је са три екипе. Две предпионирске и једном млађом кадетском екипом. Прва предпионирска екипа играла је против ОК Грбић, ОК Диф академија, ОК Срем Итон, ОК Железничар, ОК Црњански. Завршили су такмичење резултатом 2:3. Друга предпионирска екипа играла је против ОК Црвена звезда, ОК Лавице, ОК Заслон и ОК Штранд волеј и завршили су такмичење са 0:4.

Док су је наше млађе кадеткиње играле против ОК Црвена звезда, ОК Младост, ОК Пролетер, ОК Нови Сад, ОК Блок-аут и завршили су резултатом 2:3.

Овај турнир је у организацији ОСВ-а, највећи на Балкану и један од највећих у Европи. На њему је учествовало укупно 135 екипа у 6 различитих категорија. Окупља најбоље клубове из Србије и региона (Црвена звезда, Партизан, Војводина, Клек, Визура…)

На турниру се играло на чак 18 терена (4 су са Тарафлекс подлогом) у 6 различитих објеката (Спенс је највећи). Одиграно је преко 350 утакмица „велике“ одбојке. Утакмице је судило преко 50 судија.

„Циљ одласка на овај турнир је одигравање што више квалитетних утакмица, у млађим категоријама, као и међусобно дружење. Панонија учествује на овим турнирима преко 10 година. Ове године први пут смо имали 3 екипе, укупно и што је најважније, све одбојкашице су добиле шансу да играју. На наредним турнирима очекујем да нам се прикључе наше одбојкашице из Обровца, где сам ја тренер“, изјавио је тренер Небојша Накичевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here