Заслужена победа млађаних Панонки у Шиду

Максимална победа у наставку пионирског Првенства Војводине.

537
Јована Малешевић, ОК Панонија

ШИД – У петак (04.02) у 2. колу Б групе, пионирског првенства Војводине, одбојкашице Паноније гостовале су екипи Макса и том приликом забележиле прву победу.

ОК Макс – ОК Панонија 0:3

Иако се победа прижељкивала, утакмица није била ни мало лака за играње пред пуном салом навијача у ОШ Бранко Радичевић. Лош почетак паланчанки и готово изгубљен 1. сет. Ипак долази до преокрета и Панонија води са 1:0 у сетовима. Други сет разигране паланчанке играју зрелије и на семафору је стајало 2:0 за Панонију. Када се чинило да је све готово, шиђанке се грчевито боре за сваки поен али су млађане панонке изгледа више желеле победу.

„Победа долази у прави час. Честитам мојим одбојкашицама прво на доброј игри, потом на победи. Честитке и домаћим одбојкашицама на борбености. Са Максом дуго сарађујем и наше утакмице су увек занимљиве и пуне преокрета. Овај пут се нисмо дали изнедатити. Код моје екипе, види се још један напредак, зрелија игра. Оно што ми је посебно битно, присутна је све већа борбеност. Похвалио бих капитена Софију Пилиповић како је мотивисала екипу, као и нашег првог дизача Јовану Малешевић на дизању и организацији игре.“ – изјавио је тренер Стеван Николајевић.

Састав: Пилиповић,Ћулибрк, Малешевић, Родић, Кузмановић, Велимир, Станимировић, Кнежевић С, Зец, Љубичић.

У следећем колу Панонија дочекује екипу из Темерина ТСК Волеј. Утакмица ће се играти највероватније у суботу (12.02.). Време одигравања се још незна.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here