Ноле после победе: Ово ми је био мој најбољи меч ове недеље. Биће сјајно и против Синера

За седми пехар на завршним мастерсима Ђоковић ће сутра, после 17 часова, играти против дебитанта у финалима Јаника Синера.

ТОРИНО: Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после победе над Карлосом Алкаразом у полуфиналу завршног Мастерса у Торину (6:3, 6:2) да је одиграо најбољи меч ове недеље и најавио да ће нови дуел са Јаником Синером бити још луђи него онај који су одиграли пре четири дана у групи.

Мислим да је ово био најбољи меч ове недеље. Прва три меча у групи сам играо три сета, доста сам се мучио у сваком. Било је лепо за промену добити меч у два сета, против изванредног играча. Био је у одличној форми. Вршио је притисак, имао брејк шансе на старту, видело се да је спреман. Успео сам да издржим, на 4:3 са новим лоптама сам га натерао на ударац више, изгрешио је. После тога сам одиграо перфектан меч, направио сам брејк, имао атрактивне поене. Јако сам задовољан својом игром, надам се да ћу поновити ово издање у финалу, ако не и боље, рекао је Ђоковић на терену после меча против Шпанца.

За седми пехар на завршним мастерсима Ђоковић ће сутра, после 17 часова, играти против дебитанта у финалима Јаника Синера.

Пре четири дана Италијан је у групи победио резултатом 2:1 (7:5, 6:7, 7:6).

Јаник игра сјајан тенис. Против најбољих играча на овом нивоу играти тако… Играли смо у групи, било је баш наелектрисано. Очекујем да буде и луђе сутра. То је финале. Био сам у овој ситуацији много пута, знам шта следи, закључио је Ђоковић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here