Апел родитеља: „Поправите нам уличну расвету, деца нам пролазе кроз мркли мрак“

Неосветљени део Гундулићеве улице куда се деца враћају кући из школе.

У делу Бачке Паланке, који је још увек у мраку због последица олује, која је задесила наш град средином јула, становници су упутили апел за помоћ редакцији БАП ВЕСТИ. Неосветљен део Гундулићеве улице, од главне улице до Доситејеве, представља озбиљан проблем за родитеље и становнике овог дела Бачке Паланке. 


„Ви сте нам последња сламка спаса“ 

„Од олује, овај део је без светла. До сада смо се сналазили, али са почетком школске године, наша деца се крећу овим делом пута. Ситуација је постала врло забрињавајућа јер се практично ништа не види“, изјавили су забринути родитељи.

Покушаји контактирања Општине и Стандарда, како би се решио овај проблем, до сада нису дали конкретна решења. Грађани који живе или пролазе кроз ово неосветљено подручје осећају све већи очај због несигурних услова и зато су решили да се обраде редакцији БАП ВЕСТИ. Како они тврде, „БАП ВЕСТИ су им последња сламка спаса“.

Апел грађана је јасан – хитно решење је неопходно како би се очувала безбедност деце и свих грађана који пролазе кроз овај део града. Надамо се брзој интервенцији надлежних служби како би се ситуација нормализовала.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here