Изашле коначне ранг листе за упис у вртић ПУ „Младост“ Бачка Паланка

Ове године 177 деце је остало без места у вртићу.

БАЧКА ПАЛАНКА: Предшколска установа „Младост“ објавила је коначне ранг листе за упис деце на целодневни и полудневни боравак.


Родитељи који имају примедбе на бодовање приликом рангирања деце, могу поднети жалбу уписној комисији сваког радног дана од 8 до 12 часова у периоду од 23.06.2023. до 30.06.2023.

Сва деца која су конкурисала за упис у припремне предшколске групе у вртићима „Невен“ и „Свети Сава“ (полудневни боравак) су примљена у оне вртиће за које су и конкурисали (из тог разлога нису ни рангирани).

На истакнутим ранг листама по годиштима, сва деца која се налазе изнад црвене линије су примљена у вртић. Родитељи те деце могу даље погледати у списковима по вртићима и групама, у који је вртић и у коју групу њихово дете распоређено.

Потписивање уговора за сву децу (деца која већ користе наше услуге, као и новопримљена деца) вршиће се на родитељским састанцима у објектима и групама у којима су деца распоређена. Родитељски састанци ће се у свим групама одржати у периоду од 28.08.2023. до 08.09.2023. а о тачном термину и начину одржавања састанака родитељи ће бити благовремено обавештени од стране васпитача. Деца за коју се не потпише уговор неће моћи у наредној радној години да користе наше услуге. Приликом потписивања уговора потребно понети фотокопију личне карте родитеља (старатеља).

Приликом потписивања уговора потребно је за децу која већ користе услуге ПУ Младост, донети и ново лекарско уверење (новопримљена деца су уверење предали већ са документацијом за упис).

Приликом потписивања уговора, деца која већ користе услуге ПУ Младост, а остварују право на регресирани боравак (3. и 4. дете, самохрани, итд.) треба да обнове сву потребну документацију, како би и у наредној години остварили своје право.

  • Уговор може потписати искључиво родитељ (старатељ) детета, уз фотокопију личне карте.
  • Уколико родитељ (старатељ) у предвиђеном року не потпише уговор, сматраће се да је одустао од уписа детета.
  • Уговоре потписују и досадашњи корисници услуга (деца која већ иду у установу) и новопримљена деца.

Ранг листе погледајте ОВДЕ

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here