4. dan Olimpijskih igara – Đoković u drugom kolu turnira

Olimpijske igre se nastavljaju četvrtim takmičarskim danom, a i u njemu nas čekaju nastupi naših sportista.

EPA-EFE/MICHAEL DODGE

Olimpijske igre se nastavljaju četvrtim takmičarskim danom, a i u njemu nas čekaju nastupi naših sportista.


I ovog ponedeljka (26.07.) glavna zvezda srpske olimpijske delegacije biće Novak Đoković, kog čeka nastup u drugom kolu turnira.


8.50 Basket – Basket 3×3 reprezentacija Srbije upisala je i šestu pobedu u grupnoj fazi takmičenja na Olimpijskim igrama. Orlovi su bili bolji od selekcije Letonije, koju su savladali rezultatom 22:16. Nakon što je ranije jutros pao Japan, naša selekcija je nakon poslednjeg trijumfa izborila direktan plasman u polufinalne turnira.

7.45 Tenis – Srpska teniserka Nina Stojanović eliminisana je u osmini finala Olimpijskih igara. Od Nine je bila bolja Grkinja Marija Sakari rezultatom 6:1, 6:2. Nina je previše grešila, a videlo se i da je bilo problema sa povredom ruke.

06:02 Džudo – Marica Perišić je izgubila u drugoj rundi od Izraelka Timne Nelson koja slavila posle treće kazne za našu džudistkinju.

05.59 Plivanje – Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale na 200 metara slobodnim stilom. Štopericu je zaustavio na 1:47,62 što je bilo dovoljno za 16. mesto računajući rezultate obe grupe.

05.38 Basket 3×3 – Srbi pobedili i Japan sa 21:11, još trijumf ih deli do direktnog plasmana u polufinale.

SLEDI:

09.00 Tenis – Novak Đoković, 2. kolo (rival: Jans-Lenard Štruf, 48. na ATP listi).

10.20 Košarkašice, Srbija – Kanada, 1. kolo.

12.34 Plivanje – Anja Crevar – 200 metara mešovito.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here