Продужени боравак SMILE – Боравак деце пре и после школе

Новоотворени продужени боравак у Бачкој Паланци вам нуди комплетну бригу о вашем детету, а са децом раде две искусне учитељице.

БАЧКА ПАЛАНКА: Уколико сте родитељ детета који креће у школу и ако се питате много питања – када ће ваше дете радити домаћи, како ће проводити време ван школе, шта ће јести – Ваше недоумице решава Продужени боравак Smile. Управо они нуде посебно осмишљен програм продуженог боравка за ђаке од првог до четвртог разреда.


Продужени боравак Smile је новоотворени центар у Бачкој Паланци који креће са радом 1. септембра ове године. Кренули су да врше упис деце, која у зависности од потреба родитеља боравак могу да користе по сату, на дневном, недељном и месечном нивоу. 

Њихов радни дан је осмишљен како би вам олакшао свакодневне бриге.

Радно време продуженог боравка Smile је од 7:00 ујутру до 17 сати. Током тог времена, деца су груписана у мање групе, вођена стручним особљем и смештена у просторијама прилагођеним учењу. Ту раде домаће задатке, уче, имају часове енглеског језика и читају лектире. Након обавеза, прелазе у простор за игру и забаву. Са децом раде две искусне учитељице. 

Просторије боравка су простране, опремљене по свим потребним стандардима и прилагођена деци. Поседују пространу кухињу, двориште, а сваки кутак боравка је безбедан, како родитељи не би бринули о безбедности деце док бораве ван куће.

Посетите их на Дан отворених врата у среду, 23 августа од 18 часова и упознајте се са простором и особљем. 

Циљ тима продуженог боравка је да ослободе родитеље школских брига, омогућујући им да се посвете квалитетно проведеном времену са својим малишанима. Продужени боравак Smile је ту да олакша ваше обавезе, омогући детету да се развија и учи кроз игру, док вама пружи потребно време за заједничке тренутке.

Контакт: 

Адреса: Југ Богдана 40, Бачка Паланка

Контакт телефон: 064 6585225

 Инстаграм: produzeni_boravak_smile

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here