Промоција новог менија на „Florida resort bp“

2035

Florida resort bp најављује отварање сезоне јесен-зима која доноси новине у њиховом раду. Недавно смо их посетили и испратили долазак новог кувара који доноси освежење њиховом јеловнику и отвара нову идиличну сезону.


У петак, 07.10 присуствујте служењу новог јеловника 

Посетили смо их у фази припреме и из понуде нам се највише допалао специјалитет свињски врат у крем бибер сосу и пилетина пуњена соус виде. Флорида Вешано месо које обара са ногу је намењено за праве гурмане и сладокусце, такође је и препорука њиховог шефа кухиње.

Фото: Флорида ресорт

Ко је нови кувар у Florida Resort ?

Младен Црњански живи у Новом Саду, а до сада је радио у престижним београдским и новосадским ресторанима и тренутно је међу 10 најбољих кувара у Србији. Жеља му је да у Florida Resort унесе нешто ново и модерно, али уз спој са традицијом какву носе ресторани смештени крај Дунава.

Поред овог феноменалног специјалитета, нудимо прегршт нових и традиционлних јела који вас одвести у сасвим ново царство чула укуса. Зато обавезно погледајте и пробајте нешто из нашег новог менија“ – истичу из Флорида ресорта.

После гурманлука уз чашу домаћег вина или домаће ракијице, вече ће Вам улепшати тамбурашки оркестар „Бесане ноћи“ из Новог Сада.

Резервације и информације на број телефона: 0648723998


FOTO BAP VESTI

Ресторан „Florida Resort“ је комплетно реновиран и устакљен,  а доњи спрат је проширен како би гости максимално уживали у мирису Дунава и прелепом погледу. Капацитет ресторана је горе до 70 особа, и доле до 50 особа.

Kontakt: 

Tелефон: 0648723998

Радно време Florida Resort: Радним данима и недељом: Од 08:00-24:00, петак и субота: 08:00-01:00

Адреса: Флорида 1, Бачка Паланка, погледај на МАПИ (Пут за Бачку Паланку)

floridaresortbp.rs

Како бисте били у току са актуелним догађањима, запратите их:

Фејзбук: Florida Resort

Инстаграм: floridaresorts

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here