Udruženje građana „Nada“ – „Pozovi, rešenje postoji!“

Predstavnici bačkopalanačkog udruženja posetili humanitarnu organizaciju u Cikoti gde je 25 štićenika na odvikavanju od bolesti zavisnosti

UG Nada (Foto: Canva)

Udruženje građana “Hope“ (Nada) iz Bačke Palanke je, polovinom septembra, bilo gost Udruženju građana „Preobraženje“ koje se nalazi kod sela Cikote udaljenog oko 20 kilometara od Loznice.


Tom prilkom je odneta je donacija u vidu hrane . U prikupljanju hrane su učestvovali građani Opštine Bačke Palanke i prikupljeno je bilo oko 500 kilograma različitih prehrabrenih proizvoda.

Izvor: Nedeljne novine

Udruženje građana „Preobraženje“ je nevladina, neprofitna, humanitarna organizacija. U sklopu svojih prostorija ima i centar za rehabilitaciju od bolesti zavisnosti. U centru trenutno boravi oko 25 štićenika. Oni su na odvikavanju od narkomanije, alkohola i kockanja.

Za vreme gostovanja razmenjena su iskustva iz oblasti borbe protiv bolesti zavisnosti i postpenalne podrške. Napravljen je i strateški plan između ova dva udruženja kako bi ova borba dala što bolje rezultate.

Predsednik “Preobraženja“ Božidar Dragutinović se ujedno i zahvalio Udruženju
Građana “Hope“ i građanima Bačke Palanke na svesrdnoj podršci i prikupljenoj donaciji. Udruženje za borbu protiv bolesti zavisnosti i postpenalnu podršku “Hope“ Bačka Palanka poziva sve one kojima je pomoć potrebna uz reči:  „Pozovi, rešenje postoji!“ Telefon: 064 418 43 87.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here